П`ятниця, 29.03.2024, 08:35

В І Д Д І Л   О С В І Т И 
Тростянецької сільської ради 
Стрийського району Львівської області


Головна | Реєстрація | Вхід

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS





Рік в Україні
Допоможемо разом!
Меню сайту
Категорії
Новини [8]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Серпень » 31 » ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТА НАЧАЛЬНИКА ВІДДІЛУ ОСВІТИ ТРОСТЯНЕЦЬКОЇ ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
23:05
ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТА НАЧАЛЬНИКА ВІДДІЛУ ОСВІТИ ТРОСТЯНЕЦЬКОЇ ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Шановні вчителі!

Дорогі учні, студенти, батьки!

Першого вересня усі шляхи ведуть до школи – середньої, вищої, школи життя. В освітянських закладах стартує новий навчальний рік. Школи  радо зустрічають своїх учнів, які відпочили, подорослішали, загартувалися фізично і духовно. Проте для усіх це – відкриття нової, осяйної  і часто нелегкої дороги – дороги до нових знань, сподівань і звершень.

Перший день завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті в школі знання – це той компас, який допоможе орієнтуватися в океані життя. Тож   сердечно вітаємо вас із прекрасним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань .

Цього дня вперше сядуть за парти і помандрують в країну знань маленькі школярі-першокласники. Для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаємо їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

А ось для одинадцятикласників свято знань сповнене теплого cуму, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник сповістить вам, дорогі випускники, про початок фінішної прямої, яку ви маєте пройти з продовження навчання у вищій школі. Бажаємо вам жаги ставати ще кращими, сильнішими та успішними людьми.

Ми щиро вітаємо студентів, для яких  також починається новий навчальний рік. Від вашої небайдужої життєвої позиції великою мірою залежить майбутнє нашої держави. Тож бажаємо вам мудрості та віри у власні сили.

А вірним другом і порадником, мудрим наставником та помічником протягом усього навчання, звичайно, є педагог! Тож зичимо вам натхненням, творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві.

Бажаємо усім  на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Здоров’я  вам, тепла й любові !

Зі святом вас!

З повагою

Голова Тростянецької с/р ОТГ           О.Б. Леницька

Начальник відділу освіти                     В.І.Лехович

 

Переглядів: 1559 | Додав: osvita-LMTG | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Вхід на сайт
Календар
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024
uCoz