Субота, 20.04.2024, 08:32

В І Д Д І Л   О С В І Т И 
Тростянецької сільської ради 
Стрийського району Львівської області


Головна | Реєстрація | Вхід

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS





Рік в Україні
Допоможемо разом!
Меню сайту
Категорії
Новини [8]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Квітень » 14 » ПРИВІТАННЯ
13:05
ПРИВІТАННЯ

Відділ освіти Тростянецької сільської ради Тростянецької об’єднаної територіальної громади вітає Вас із  прийдешнім Світлим  Христовим  Воскресінням!

 

З нагоди світлого величного християнського свята – Воскресіння Христового, прийміть сердечні вітання та найкращі побажання.

Великодні дні зазвичай спонукають усіх віруючих по-новому побачити й відчути себе у світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще - бути добрішими, милосерднішими, терплячішими, благороднішими один до одного.

Нехай царюють у наших серцях радість і душевний спокій, адже це свято уособлює перемогу віри, надії та любові, торжество істини та справедливості, велич духу.  Віримо в те, що єдність, заснована на віковічних християнських моральних цінностях, й надалі буде згуртовувати всіх нас у  спільній справі.

Нехай Світло Воскресіння Христового  надає нам  силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю та непохитну віру в кращий завтрашній день!

 У торжестві  Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаємо, щоб Ваше життя було чистим,  як Святий  Благодатний  вогонь,  щедрим,  як запашна Великодня паска,  яскравим,  як колоритна українська писанка, а  у вашому серці воскресли нездійснені мрії, втрачені надії і віра в краще майбутнє. І як Господь освітлює Великдень, так нехай освітить все наше життя, буде в усьому з нами.

 

Миру, процвітання, благополуччя і щастя!

 

Христос Воскрес!

 

З повагою,

начальник віддіду освіти                   В.І. Лехович

Переглядів: 843 | Додав: osvita-LMTG | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Вхід на сайт
Календар
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024
uCoz