Субота, 20.04.2024, 05:49

В І Д Д І Л   О С В І Т И 
Тростянецької сільської ради 
Стрийського району Львівської області


Головна | Реєстрація | Вхід

Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS





Рік в Україні
Допоможемо разом!
Меню сайту
Категорії
Новини [8]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Червень » 18 » ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТА НАЧАЛЬНИКА ВІДДІЛУ ОСВІТИ ТРОСТЯНЕЦЬКОЇ ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
19:29
ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТА НАЧАЛЬНИКА ВІДДІЛУ ОСВІТИ ТРОСТЯНЕЦЬКОЇ ОБ'ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

      Традиційно на п’ятдесятий день після Воскресіння Христового ми відзначаємо одне з найбільших християнських свят – Свято Пресвятої Трійці або День Зіслання Святого Духа, яке в народі ще називають Зелені свята. Це свято символізує триєдину Божу сутність і несе в собі особливий глибокий духовний зміст. У цей світлий день Дух Святий, за обітницею Спасителя, зійшов на апостолів у вигляді вогненних язиків, щоб дати здатність і силу для проповіді Христового вчення всім народам; зійшов у вигляді вогню на знак того, що має силу спалювати гріхи й очищати, освячувати й зігрівати душі. Свято сходження Духу Святого до апостолів є днем становлення Християнської церкви, єдності людської спільноти.
        Впереддень Пресвятої Трійці прийнято прикрашати свої подвір’я та оселі зеленими гілками клена, верби, липи, акації, ліщини, ясена, дуба, які символізують оновлення світу, життєдайну силу Святого Духа, що вселяє надію на краще майбутнє, примножує прагнення жити в мирі та творити добро на землі. Свято Пресвятої Трійці вважається початком утвердження Церкви Христової, коли учні Ісуса Христа почали нести Світло віри по всьому світу.
      Тож нехай кожний з нас несе в собі це Світло, як Божу благодать, яка допомагає долати будь-які труднощі у такий нелегкий для нашої країни час. Бажаємо, щоб Ваші серця наповнились любов’ю, щирістю, добром та надією на краще майбутнє. Хай Господь допомагає у здійсненні світлих задумів, захистить від життєвих негараздів, пошле мир та щастя на нашу рідну землю, а Дух Святий надихає на добрі справи для блага та добробуту наших родин,  та усієї України!

Переглядів: 577 | Додав: osvita-LMTG | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук
Вхід на сайт
Календар
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024
uCoz